قیمت تمام شده سازه ال اس اف LSF
قیمت تمام شده یک ساختمان با سیستم LSF به عوام متعددی بستگی دارد.
قیمت ال اس اف به چه عواملی بستگی دارد؟
- متراژ بنا: یقینا با افزایش متراژ بنا نسبت سطح نما به سطح پلان کاسته شده و همچنینی هزینه های جانبی و سربار کاهش خواهد یافت.
- تعداد طبقات: با افزایش تعداد طبقات استراکچر سازه سنگین تر شده و قیمت اجرای سازه بالاتر خواهد رفت همچنین با احداث پله و اسناسور تاثیر شایانی در قیمت تمام شده خواهد داشت. نکته دیگر در ساختمان های طبقاتی حمل و نقل مصالح در طبقات و نیاز به جرثقیل و داربست بوده که در قیمت اجرا تاثیر گذار خواهد بود.
- نوع و کیفیت مصالح : نما – عایق – پوشش های بام و درب و پنجره با کیفیت مصالح مختلف و تیپ های گوناگونی تولید میشوند وبازه قیمتی زیادی دارند که انتخاب نوع و کیفیت مصالح مستقیما در قیمت تمام شده اثر خواهد داشت.
- محل اجرای پروژه: محل اجرای پروژه و اینکه در محدوده شهری و یا روستایی احداث می شود و ییلاقی و صعب العبور بودن دسترسی تاثیر مستقیمی بر روی هزینه های حمل و هزینه های سربار خواهد داشت که قیمت تمام شده را افزایش خواهد داد.
- معماری و پلان :نوع پلان و جزییات نما و حجم کلی ساختمان در قیمت نهایی ساختمان موثر خواهد بود . بطور معمول سازختمان های با معماری سنتی گرانتر از ساختمان های با معماری مدرن خواهد شد.
- تیپ سازی ساختمان : اجرای ساختمان در تیپ های یکسان و پلان های مشابه هزینه های معماری محاسبات و هزینه های نصب را کاهش خواهد داد و یقینا در قیمت تمام شده اثر گذار خواهد بود.
سازه ال اس اف ارزانتر است یا بتنی و یا فلزی؟
در موارد مشابه و متریال مصرفی یکسان و با پلان برابر و در محل اجرای مشابه سیستم ال اس اف ارزانترین سیستم شاخت و ساز در موتاه مرتبه سازی خواهد بود.
دلایل ارزانتر شدن سازه ال اس اف چیست؟
- فونداسیون ارزانتر : ابعاد فونداسیون ارتباط مستقیمی با وزن سازه دارد و سازه ال اس اف به دلیل سبکی نیازمند فونداسیون تا یک سوم سبکتر و ارزانتر نسبت سازه بتنی خواهد بود. در سیستم فولادی هم ۲ تا ۲٫۵ برابر هزینه اجرای فونداسیون نسبت به سازه ال اس اف گرانتر خواهد شد.